Behandelingen

Onze

Behandelingen

Wij zijn een vertrouwde fysiotherapiepraktijk in Dieren waar u terecht kunt met uiteenlopende soorten lichamelijke klachten. In het team met gespecialiseerde fysiotherapeuten zoeken wij samen met u naar een oplossing op maat. Iedere klacht en elk mens is anders; vandaar dat wij streven naar persoonlijke aandacht en een maatwerk oplossing/behandeling voor al onze cliënten.

Uw arts kan u naar de fysiotherapeut verwijzen, maar u kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht.
Oncologiefysiotherapie richt zich op het behandelen van mensen met kanker, met name op de gevolgen van de ziekte zelf en van de medische behandelingen daarvoor
Medical taping wordt steeds bekender als behandelmethode in de fysiotherapie. Wie kent niet de sporters met felgekleurde tape die onder de sportkleding uitkomt
Oedeem is een ophoping van vocht in een lichaamsdeel. We kennen verschillende vormen van oedeem. De klachten bestaan uit: een moe en zwaar gevoel, pijn en een snel geïrriteerde huid.
Kinderbekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarbij een kinderfysiotherapeut zich gespecialiseerd heeft in het onderzoeken en behandelen van kinderen met plas- en/of poepproblemen.
Kinderfysiotherapie richt zich op het motorisch functioneren van kinderen van 0 tot 18 jaar. De meeste kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs op een natuurlijke manier.
Wanneer heeft u handtherapie nodig? Handletsel heeft gevolgen voor uw dagelijks functioneren.
Wat is dry needling? Met dry needling worden knopen in de spier ontspannen (via de ‘triggerpoints’) door met een naald in de spier te prikken.