• Maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur

Caroline de Kreek

Caroline de Kreek

Kinder- en kinderbekkenfysiotherapeut

  • Dinsdag

  • Donderdag

  • Vrijdag

  • Specialiteiten :
    Kinderfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie
  • Ervaring :
    20 jaar

Over Caroline

Mijn naam is Caroline de Kreek. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen, woon in Doetinchem en ben geregistreerd kinderfysiotherapeut.

Van 1994-1998 heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken en in 2002 heb ik de opleiding Kinderfysiotherapie afgerond aan de Transfergroep Rotterdam. De afgelopen 20 jaar heb ik als kinderfysiotherapeut in verschillende praktijken gewerkt en vanaf 1 mei 2018 ben ik werkzaam bij Fysioplein9, wat begin 2022 is overgegaan in Fysiotherapiepraktijk Kinamare.

Iedere dag ben ik nog blij, dat ik dit vak heb gekozen. De variatie op een dag maakt het voor mij boeiend; van een zuigeling met een voorkeurshouding, een schoolkind met schrijfproblemen tot aan een tiener met pijnklachten en alles wat daar tussenin zit.

Vanaf 2016 heb ik mij ook gespecialiseerd tot kinderbekkenfysiotherapeut bij de SOMT University in Amersfoort. Sindsdien behandel ik ook kinderen met problemen in de zindelijkheid, zoals kinderen met plas-, poepproblemen en buikpijnklachten. Deze problemen kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven van zowel het kind als van het hele gezin. Om ze daarbij te kunnen helpen, maakt dit een dankbaar stuk van mijn werk.